atv.skoter.se
 
Navigera dig fram här   Torsdagen den 11:e augusti 2022
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15260  
  Antal nyheter: 5722  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 2977 st  
  Igår: 5634 st  
  Denna månad:
77945 st
 
  Föreg. månad:
182262 st
 
  Totalt: 79778278 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. FrankJScott
2. Hajen54
3. sunnne
4. abbe63
5. Matte202
6. Liddo
7. Hajen67
8. Mtech94
9. Skoter20
10. ATV2021
 
 
Här är du: > MOTORCYKLAR RÄDDAR LIV – YAMAHA MOTOR I SAMARBETE MED RIDERS FOR HEALTH
 

MOTORCYKLAR RÄDDAR LIV – YAMAHA MOTOR I SAMARBETE MED RIDERS FOR HEALTH

I mer än 30 år har Riders for Health tillhandahållit lämpliga transportmedel till hälsovårdspersonal i några av de fattigaste och mest svårtillgängliga områdena i Afrika där invånarna ofta saknar den grundläggande hälso- och sjukvård som många av oss tar för given.

Riders for Health har länge använt Yamaha-motorcyklar för att tillhandahålla dessa livsnödvändiga tjänster, vilket gör det naturligt att samarbeta med organisationen eftersom Yamaha strävar efter att bidra till samhället och skapa värde för människors liv.

Under de kommande månaderna fram till starten av Africa Eco Race kommer Yamaha och Riders for Health att i samarbete med deras brittiskbaserade insamlingsverksamhet, Two Wheels for Life, lansera några spännande insamlingsaktiviteter. Så håll ögonen öppna för dessa nyheter antingen på Yamahas webbplats eller på Yamaha Motor For Riders-webbplatsen.

Andrea Coleman, medgrundare till Riders for Health och Two Wheels for Life

"Yamaha ligger oss varmt om hjärtat. Vi har använt deras pålitliga AG-motorcyklar i över 30 år i våra afrikanska program och deras racingteam har stöttat vårt insamlingsarbete från början. Vi är glada över att kunna presentera det här nya, treåriga samarbetet mellan Riders for Health, Two Wheels for Life och Yamaha. Tillsammans kommer vi att visa att motorcyklar räddar liv!"

Eric de Seynes, VD, Chief Executive Officer för Yamaha Motor Europe, Senior Executive Officer för Yamaha Motor Co., Ltd.

"Vi är stolta över att samarbeta med Riders for Health. Målsättningen med samarbetet är att öka medvetenheten och samla in pengar för Riders-projekt där de tillhandahåller livsnödvändig hälso- och sjukvård till samhällen i de mest avlägsna områden. Vi hoppas verkligen att folk berörs av Riders sak och engagerar sig i våra kommande insamlingsaktiviteter."» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se