atv.skoter.se
 
Navigera dig fram här   Tisdagen den 2:e mars 2021
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15190  
  Antal nyheter: 5601  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 8630 st  
  Igår: 9580 st  
  Denna månad:
18210 st
 
  Föreg. månad:
332283 st
 
  Totalt: 76180513 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. scom851
2. FrankJScott
3. nn69
4. Jonesy
5. Maxi
6. sunnne
7. willamqjw
8. ylq
9. Erika05
10. CSCCCA
 
 
Här är du: > Stor affär mellan nordiska snöskotermagasin!
 

Stor affär mellan nordiska snöskotermagasin!

Scooter Norge slås samman med anrika Tidningen Snöskoter
I en omvärld som är pressad av pandemi har en sammanslagning av Nordens största snöskotertidningar skett.

Annons:


Under en tid när rekreationsfordon och hemester går hand i hand och världen är i en form av pausläge, sker en av de största sammanslagningarna i den nordiska motorsportbranschen! Scooter Norge samt Tidningen SnöSkoter har en tradition och har arbetat med en passion för att skriva om snöskoter och fyrhjulingar på den nordiska marknaden. Scooter Norge startade för över 25 år sedan i Norge och har under perioden arbetat med att skriva om snöskotersporten och värnat om dess utveckling i ett Norge fyllt av restriktioner och fördomar mot att framföra skoter på det sätt vi gör i Sverige. I en stark uppförsbacke har man under åren, tillsammans med importörerna i Norge, succesivt kunnat få snöskotern som en mer accepterad fritidsaktivitet genom ett målmedvetet och ambitiöst arbetssätt där magasinet Scooter Norge haft en banbrytande och framträdande roll.

Tidningen SnöSkoter startades 1978 och har under åren varit marknadsledande inom snöskoterbranschen och arbetat aktivt med skoterfrågor samt porträttera snöskotern på den svenska marknaden. Under åren har tidningen Snöskoter kontinuerligt hållit sig i framkant och hela tiden på ett aktivt sätt arbetat med att ge ut och skriva om snöskotern på ett objektivt sätt där man oavbrutet värnat om rekreationsformen snöskoter i alla dess former.
Under senaste året har Corona pandemin slagit hårt i omvärlden. Med en omvärld som blir mer öppen, där gränser suddas ut och att de som utövar skotersporten kommer närmare varandra oavsett gränser, så har även vi som arbetar och skriver om skotrar sett fördelar med att slå oss samman som man gör inom bilindustrin för att nå samordningsfördelar. I en sammanslagning där Tidningen Snöskoter/Palica Production AB förvärvat Scooter Norge ser man till att stärka möjligheten för de som vill marknadsföra sig på en nordisk snöskotermarknad och på så sätt säkerställa och utveckla slagkraften i att värna om snöskotern som rekreationsfordon.

Øystein Løland
”- Det er et tegn i tiden å forenes. Produsentene av scooter ble plutselig dratt inn i Corona-pandemien på senvinteren. Den har også endret bransjen og fått følger for hele scooterverden. Sammenslåinger skjer over alt – uansett bransje for å sikre drift inn i framtiden», menar Øystein Løland, ägare av MotoMedia AS.

Pär Lidgren
Pär Lidgren, ägare och ansvarig utgivare för Tidningen SnöSkoter; ”Vi ser fram emot ett utvecklande och spännande samarbete över gränserna tillsammans med leverantörer och alla snöskoterentusiaster i Norge. Vi vill fortsätta i Scooter Norges anda med att göra ett magasin till alla skoterälskare. Detta är en rejäl utmaning i dessa speciella tider, men vi ser en ljusare framtid genom att få arbeta med det vi älskar, numera med Norden som arbetsplats.”

______

Få tidningen direkt hem i brevlådan:
PRENUMERERA!

Köp lösnummer i affären eller närmsta kiosk:
KÖPSTÄLLEN FINNS HÄR!

Digitaltidning
För dig som gillar att läsa din tidning i telefonen eller surfplattan med våra mervärden

ATV & Scooter Norge
ATV & Scooter Norge


Följs oss på Youtube:
Tidningen Snöskoter

Tidningen ATV-Quad


Följ oss på Facebook: @tidningensnoskoter
Följ oss på Instagram: tidningen_snoskoter

Följ oss på Facebook: @atvquadmag
Följ oss på Instagram: tidningen_atv_quad

Följ oss på Facebook: @scooternorge
Följ oss på Instagram: Scooternorge» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se