atv.skoter.se
 
Navigera dig fram här   Torsdagen den 3:e december 2020
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15109  
  Antal nyheter: 5567  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 3149 st  
  Igår: 8339 st  
  Denna månad:
18295 st
 
  Föreg. månad:
303930 st
 
  Totalt: 75409081 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. FrankJScott
2. Erika05
3. CSCCCA
4. sunnne
5. profibrahim
6. Porroofficii
7. Utdstuiaolup
8. Autdv
9. willamqjw
10. Laudantium
 
 
Här är du: > Polaris i strategiskt elsamarbete!
 

Polaris i strategiskt elsamarbete!

Polaris var tidigt ute och kunde leverera sin Ranger modell med elmotor. Ranger EV är namnet på modellen när man först lanserade den tillsammans med en rad andra olika alternativ på drivlinan. Nu har man ingått ett långsiktigt avtal med ett företag som själv ligger långt fram i utvecklingen av elmotorer som sitter i deras motorcyklar. Målet är att man tillsammans skall stärka sig ytterligare för framtiden.

Annons:Polaris kan nu gå ut med att man har skrivit på ett 10-årigt avtal exklusivt avtal med ZERO Motorcycles där man tillsammans skall utveckla elmotorer som skall ligga i fronten och se till att Polaris fortsätter sin utveckling mot bättre och ledande position inom sina modeller med eldrift. Sedan tidigare har Polaris gjort strategiska köp inom elmotormarknaden då man haft en strategi inom dessa områden.

I pressmeddelandet anger man inte enbart fyrhjulingssegmentet som fokus utan där finns även snöskoter angett som en del i sin strategi där man säkerligen vill ta upp kampen med Canadensiska Taiga. Planen är att man redan 2021 skall se minst en modell som kommer ut på marknaden från detta samarbete. Ett långsiktigt mål är att man även genom detta partnerskap skall kunna offerera minst en modell ur varje segment där en elmotor skall finnas som alternativ.

Annons:


Scott Wine, ordförande samt CEO för Polaris, anger att nu med en marknad där elmotorer blivit en vardag så ville man hitta en partner inom elmotorområdet som låg långt fram i teknik och utveckling. Polaris vill kunna erbjuda kundernas efterfrågan på ett elektriskt motoralternativ. Zero Motorcycles var det företag man ansåg bäst kvalificerade sig för att bli denna samarbetspartner.

Zero Motorcycles SEO, Sam Paschell säger att det är ett spännande samarbete man kommer få tillsammans med Polaris där båda har en framtidssyn på elmotorer för att expandera dem in i powersport segmentet. Sam anser att Zero Motorcycles erfarenhet och Polaris framtidsinnovativa målsättning gör att det kommer bli ett intressant och bra samarbete. Zero Motorcycles har lyckats lansera en helt modellprogram byggda på elmotorer och har en hel del patent. Detta är det största samarbete Zero Motorcycles har haft med ett externt företag.

_______

Få tidningen direkt hem i brevlådan:
PRENUMERERA!

Köp lösnummer i affären eller närmsta kiosk:
KÖPSTÄLLEN FINNS HÄR!

Digitaltidning
För dig som gillar att läsa din tidning i telefonen eller surfplattan med våra mervärden

Följ oss på Facebook: @tidningensnoskoter
Följ oss på Facebook: @atvquadmag

Följ oss på Instagram: tidningen_snoskoter
Följ oss på Instagram: tidningen_atv_quad» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se