Navigera dig fram här   Måndagen den 2:e oktober 2023
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15275  
  Antal nyheter: 5795  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 2448 st  
  Igår: 4076 st  
  Denna månad:
6524 st
 
  Föreg. månad:
196732 st
 
  Totalt: 83122031 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. sunnne
2. FrankJScott
3. TheOne
4. Swarte
5. Herbert
6. allimac32
7. Alpinemadness
8. Hajen54
9. abbe63
10. Matte202
 
 
Här är du: I tidningen: 2020, nr 6 > Artikel: Dragbilstest – Touareg V6
 

Dragbilstest – Touareg V6

Touareg är en bil som under årens lopp utvecklats alltmer till att bli en riktig premiumbil. Det är framförallt all den teknik och exklusiva utrustning som man numera har i modellen sedan ett par år tillbaka som bygger upp denna exklusiva känsla. Så innan den nya laddhybridmodellen kommer så har vi satt tänderna i den rena dieselmodellen för året.

Snygg design med ledslingor
Ser man på bilen utifrån har den fått en del nya linjer, men har kvar det generella utseendet man är van vid på denna modell. Framtill har man funktionella ledlampor som även ger ett snyggt utseende. Ledlisterna ger även de snygga och fräscha linjer både framtill och baktill. Just användandet av ledlister har blivit mer och mer populärt bland biltillverkarna för att få utseendet att se lite mer sportigt och exklusivt ut. Vi kan även hitta ledlister på insidan som skapar små rutmönster runt förar- och passagerarplatsen. Även uppe i taket, mellan sätena fram mot rutan, har man låtit lamporna man kan tända, ge lite glödljus vilket ger ett fräscht utseende. Förarmiljön är som att sätta sig i en flygplanscockpit. Snett till höger sitter den väl tilltagna displayen som är snett vinklad mot föraren. Allt är enkelt att se och menyvalen är lätta att göra då menyknapparna i displayen är stora. Gillar även displayens sätt att detektera då ett finger närmar sig, då ändrar den grafiken så man kan ställa in det man närmar fingret mot. Ett sådant exempel är temperaturinställningen där man ser gradtalet i displayen för den högra och vänstra sidan. Så fort fingret kommer i närheten ändrar temperaturikonen från siffra till att man kan trycka på varsin sida om man vill höja eller sänka temperaturen.

Prenumerera
Prenumerera och spara pengar och du slipper söka tidningen i slutsålda butiker!

Lösnummer
Köp ett lösnummer hitta närmaste köpställe här!

 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se