atv.skoter.se
 
Navigera dig fram här   Fredagen den 21:e januari 2022
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15246  
  Antal nyheter: 5680  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 2393 st  
  Igår: 4582 st  
  Denna månad:
104062 st
 
  Föreg. månad:
171086 st
 
  Totalt: 78651527 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. ATV2021
2. sunnne
3. micke666
4. Hajen54
5. Lite08
6. TompaW
7. MiFra
8. pejon55
9. tekla23
10. scom851
 
 
Här är du: > Fortfarande uppåt för ATV och UTV försäljningen
 

Fortfarande uppåt för ATV och UTV försäljningen

Försäljningen av ATV och UTV fordon visar på en stadig ökning månad för månad. Intresset för att kunna använda maskinerna på ett mer varierat sätt tog på allvar fart när man kunde registrera fordonen som Traktor B. Genast kunde man använda ett och samma fordon för avsevärt fler arbetsuppgifter än vad man tidigare gjort, då gränsen gick vid att antingen skulle fordonet registrera för väg eller terräng. Vi ser också att av alla fordon som registreras idag så är det hela 70 % som registreras som Traktor B. Alltså sju av tio nyregistreringar är en Traktor B registrering. Har man en mindre jordbruksfastighet med tillhörande skog har man då en idealisk registreringsform i just Traktor B då man med lätthet kan förflytta sin ATV mellan de olika arbetsområdena.

Nu har det gått tio av årets tolv månader och endast två månader återstår försäljningsmässigt. Då får man gissa att det blir några månader då man ser att fler maskiner med större motorstyrka säljs. Detta gissningsvis utifrån att nu är det den årstid när man är ute i snöig mark eller att man använder ATV:n för att ploga hemma på gården eller fastigheten. De flesta vill då ha en kraftfullare maskin som med lätthet klarar av sådana arbetsuppgifter.
Med spänning följer vi de två återstående månadernas registrering.
Vi har ett par generalagenter som samlat ett antal märken under sig och som säljs genom dessa företag. Där har vi Olle Olsson bolagen och C Reinhardt. Som ni ser av tabellsammanställningen är det så många maskiner respektive företag säljer att de sammanlagt kommer in på fjärde och femte plats över mest sålda över perioden hitintills av året.
carlivar.lidgren@atv-quad.se

» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se