Navigera dig fram här   Tisdagen den 31:e mars 2020
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 14843  
  Antal nyheter: 5536  
  Meddelanden: 68505  
  Sidvisningar:  
  Idag: 5072 st  
  Igår: 5949 st  
  Denna månad:
212764 st
 
  Föreg. månad:
239942 st
 
  Totalt: 73337662 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. teemeng01
2. TravisKTyson
3. nanyangddmotor
4. poecurrencyigvault
5. Mollitiaotam
6. RemeMoon
7. dvhjdhvjdbj
8. Karinchak
9. brandswitch
10. scom851
 
 
Här är du:
 

Count Down Watercross 2020Varma och vindstilla sommarkvällar, då den färgskimrande midnattssolen speglar sig på den spegelblanka vattenytan. Plötsligt bryts tystnaden, håret reser sig på armarna, hjärtat börjar pumpa dubbelt så fort, lukten av 2-takt kittlar i näsan och jag smeker handen över styret och nyper åt gasen! Braaaap!!!

Vägen till framgång
År ut och år in, timmarna har blivit många, samarbeten som kommit och gått, en fanclub som ökat från år till år. Hur jag sakta men säkert tagit mig från att leka sjöjungfrun på botten av Sveriges sjöar till att hålla mig flytande och sakta klättrat mig upp till toppen. Visst har det varit en lång resa och tro det eller ej, men det har blivit lättare med åren då jag byggt på mig rutiner och skapat mig kännedom om vad som krävs och hur jag bör går tillväga. Det finns så många som jag har att tacka för att jag är där jag är idag inom sporten. Bakom allt otroligt stöd så är det trots allt vad jag själv väljer att göra som i sin tur resulterar i något jag vill uppnå. Det främsta tre tipsen som jag har till dig som är nyfiken på att kasta dig in i sporten, pannben, förebild, öppensinnad. Det är de viktigaste nycklar som har hjälpt mig, tre ledord som jag även anammat i allt annat som jag företar mig, vare sig det må röra sig om jobb, hobby eller livet i sin helhet.

Pris
Min Max
 
    Visa bilder i listan
Träffar: 0
Bild Märke & Modell/benämning Årsmodell Företag Upplagd Pris
Inga fordon matchade sökningen


 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se