Navigera dig fram här   Onsdagen den 13:e november 2019
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 14761  
  Antal nyheter: 5454  
  Meddelanden: 68504  
  Sidvisningar:  
  Idag: 850 st  
  Igår: 7432 st  
  Denna månad:
90658 st
 
  Föreg. månad:
237280 st
 
  Totalt: 72221011 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. sara19
2. scom851
3. LondaGloss
4. smrtsmithM
5. Harrison
6. Coorms
7. sarahtaylor
8. garciatatiana
9. redpill
10. Holmqvist
 
 
Här är du:
 

Nya Volkswagen Alltrack GT Executive Edition


Att Volkswagen Passat blivit en populär modell i Sverige vittnar väl siffror som att över 300 000 fordon har sålts sedan lanseringen 1973. Totalt har det tillverkats över 24 miljoner bilar av denna modell. Grundkonceptet är kvar men har under åren utvecklats, förfinats och datoriserats.

Familjebil, företagsbil, SUV
Det är en multifunktionsbil kan man påstå. Passar bra in som familjebil och även som företagsbil i alla dess varianter, vilket tilltalar köparen. Det är rymligt och gott om utrymme i kupén. Passagerarna i baksätet har också bra benutrymme, för att inte tala om det stora bagageutrymmet som det är få märken och modeller som slår. Verkligen uppskattat när man gör långutflykter med familjen eller om man är den som använder bilen i företaget där man behöver få med sig mycket utrustning. Gallerskydd är också ett uppskattat tillbehör. Lätt och snabbt att sätta upp och ta ned alltefter vilket behov man har. För det mesta sitter det uppe som ett extra skydd om den snabba inbromsningen behövs.

Fyrhjulsdrift
Fler och fler bilägare har insett fördelen med fyrhjulsdrift. Speciellt trygghetskänslan och den assistans som lösningen ger vintertid med årstidens ytterst dagliga variationer av föret. Dessutom ligger inte fyrhjulsdriften i till 100 % utan går in blixtsnabbt när impulserna från datasystemet i hjulen ger impulser om inkoppling. Det sparar också på bränsleförbrukningen då bilen normalt driver på framhjulen.

Styrningen på Passaten är suveränt bra och den är ruggigt följsam i kurvor även om man inte haft rätt uppmärksamheten vid en skarp sväng eller glatt väglag.

Märke Årsmodell Modell  
 
    Visa bilder i listan
Träffar: 67

« Föregående 1 2 [3] 4 Nästa »

Bild Modell Årsm Återförsäljare Upplagd Pris
Inga fordon matchade sökningen

« Föregående 1 2 [3] 4 Nästa »
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se